Fugakereszt, csempeék

Lapszintező rendszerek, burkolat szintezők, legnagyobb választék legkedvezőbb árakon! A kiváló minőségű kivitelezés elengedhetetlen segédeszköze! Élcsiszolt (retifikált) burkolókapok lerakásánál, a tökéletes esztétikus sima felület lerakásához kifejezetten ajánlott!

 

Melyik lapszintező rendszert válasszuk? Hogyan és miért használjunk lapszintező rendszert?! Katt ide!

Egyszerű használat, tökéletes eredmény, széles választék, egymással kompatibilis rendszerek!

 

Fugakeresztek, fugatávtartók jellemzői:

  • Az egyenletes fugatávolság kialakításához
  • padlóhoz falhoz egyaránt használható
  • biztosítja a pontos precíz munkavégézést, egyenletes fugatávolságot
  • többszöri használatra alkalmas

Célunk a burkoláshoz kapcsolódóan, a burkolás minden munkafázisához a megfelelő, kíváló és jó gép vagy szerszám biztosítása. Legyen az vágás, fúrás, csiszolás vagy ragasztás, a Csempevágóshop-ban mindig az igényeidnek legmegfelelőbb szerszámot és gépet kínáljuk, vagy gyors beszerzését biztosítjuk.

A gépek és szerszámok mellett a burkoláshoz elengedhetetlen segédanyagokat és kellékeket is beszerezhetsz a lapszintezőktől kezdve a különböző méretű és kialakítású fugakereszteken át egészen a feszültségmentesítőkig.

"Raktáron" jelzett termékek Bemutatótermünkben megtalálhatóak, és azonnal megvásárolhatóak, házhozszállítás esetén 1-2 munkanapon belül kézbesítjük. A nem vásárolható, jelenleg nem elérhető termékek iránt elérhetőségeinken tud érdeklődni!

Legtöbb termékünk elérhető gazdaságos csomagos kiszerelésben, melyeket kedvezőbb áron vásárolhatsz meg, mintha külön-külön raknád a kosoradba a termékeket.

 

 

Ingyenes szállítás 30.000 Ft-tól!

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!