csempevágó, vizesvágó, gyémántszerszám, lapszintező, burkolószerszám webshop

 

Célunk a burkoláshoz kapcsolódóan, a burkolás minden munkafázisához a megfelelő, kíváló és jó gép vagy szerszám biztosítása. Legyen az vágás, fúrás, csiszolás vagy ragasztás, a legmegfelelőbb szerszám vagy gép elérhetőség, vagy gyors beszerzésének a biztosítása.

"Raktáron" jelzett termékek Bemutatótermünkben megtalálhatóak, és azonnal megvásárolhatóak, a nem vásárolható jelenleg nem elérhető termékek iránt elérhetőségeinken tud érdeklődni !

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen! Vásárlói visszajelzések itt érhetőek el......

 

 

 

A webáruházban leadott megrendelésekre további kedvezményeket biztosítunk, ez a kedvezmény a kosárban aktiválódik és teljesen automatikus !! A webáruház kedvezmények, csak az áruházban leadott rendelések esetén érvényesek !!

 

 

 

Miért érdemes regisztrálni és feliratkozni hírlevelünkre?

 

Pontgyűjő számla használata és előnyei.

 

Aktuális AKCIÓK, végösszeg kedvezmények.

 

Hol tudok regisztrálni, és felirtakozni a hírlevélre?

 

Mennyibe kerül a szállítás, és milyen összegtől ingyenes?

 

Kivitelezőként milyen kedvezményeket kaphatok?

 

Viszonteladó szeretnék lenni!

 

 

 

Webshopban 11.00-ig leadott rendeléseket, aznap feldolgozzuk és ha lehet még aznap átadjuk kiszállításra!

Kiszállítási idő 95%-ban 1nap a futárnak történő átadástól számítva (GLS)!

 Ha telefonon rendelne, telefonon leadott rendeléshez szükséges E-mail cím és telefonszám megadása!

 

 

KAPCSOLATOK:

   

NYITVATARTÁS:

   

BEMUTATÓTEREM:

Információ, ügyfélszolgálat:

06-20/2888-123

(csak nyitvatartási időben)

 

Hétfő:  ------ig

Kedd-Péntek:  -------ig

Szombat-Vasárnap:  ZÁRVA!

 

 

1151 Budapest, Károlyi Sándor út 154/c..

/ nyitvatartási időben /

 

 

 

Érdeklődés, rendelés, információ:

info@csempevagoshop.hu

info@szerszambazar.hu

 

Egyéb időpontok csak

telefonon előzetesen

egyeztetve !

 

Webáruházaink:

csempevago-lapszintezo.hu

  sigma-csempevago.hu

lapszintezo.hu

csempevagoshop.hu

 

 

 

Szállítási fizetési info..

  

Pontgyűjtés levásárlás..

  

 

Regisztráció előnyei..

 

 

 

 

 

 

Lapszintező használata..

Lapszintező rendszerek..

 

Legtöbben ezt veszik..

 

 

Gyémántfúrók használata..

Gyémántszerszámok..

 

Legtöbben választják..

 

 

..

..

 

..

 

.

Lapszintező rendszer kiválasztásánál feltétlen vegye figyelembe, hogy melyik termék mivel kompatibilis ! Esetleges termék hiánynál itt tud tájékozodni, hogy melyik termékeket mivel lehet helyettesíteni!   részletek itt.......

.


 

A nagy méretű burkolólapok használata egyre elterjedtebb, de hogyan érhetjük el, milyen technikákkal, hogy a burkolt felület hibátlan, tökéletesen sík és fogmentes legyen?

Hibátlan sík burkolatot elkészítéséhez, nagy méretű, élcsiszolt, élvágott lapokhoz elengedhetetlen, a lapszintező burkolólap szintező rendszer használata. A lapszintező, burkolólap szintező rendszer használatával esztétikus egy tökéletesen burkolt sík felületet kaphatunk.

Használatával elkerülhetjük a fogas burkolást, a ragasztó száradása zsugorodása közben fellépő fogasodást, a mostani divatot követő hosszú keskeny lapoknál fellépő minimális gyártási görbeségeket csavarodást korrigálhatjuk. Nem helyettesiti azonban a felületek megfelelő előkészítését, és lehetőség szerint mindig a legjobb rgasztó használatát a megfelelő vastagságban.

Országosan a legszélesebb és legnagyobb választékkal és legkedvezőbb árakkal várunk minden viszonteladót, kivitelezőt, vállalkozót és végfelhasználót.

 

 

Táblázat a szükséges talpelem mennyiség kiszámolásához!

 

 

.

De milyen lapszintezők közül lehet választani??

.


 

Mire jó, és valóban hasznos a lapszintező, burkolatszintező rendszer??

Lapszintezőknek és burkolatszintezőknek ha szép, sima egyenletes felületet szeretne elérni szinte elengedhetetlen a használatuk. Segítséget ad a a burkolólapok sík felületének tökéletesen beállításához, a nagy méretű lapok gyorsabb elhelyezéséhez, a szintbeli különböző hibák könnyen kiigazíthatóak a lapszintezőkkel a megfelelő síkra, az enyhén görbült lapok egyenessége is javítható kis mértékben.

 

Milyen lapszintező rendszert használjunk?

Lapszintező fajtájának a kiválasztása nagyban függ a burkolandó felületen alkalmazott burkoló lapok vastagságától, méretétől és a burkolandó felülettől is. Minden típusnál megtalálható milyen vastag lapokhoz lehet használni, és milyen nagyságú lapokhoz ajánljuk.

Szinte teljesen mindegy melyik típust választja, ez inkább attól függ ki melyiket tudja kényelmesebben és gyorsabban megszokni és alkalmazni. Több lapszintező típus kapható különböző fugavastagsághoz alkalmas szárral vagy talpelemmel, ez a pontos fugatávolságot és a sík felületet is biztosítja egyben.

A nagy méretű lapokhoz az ÉKES típusok a beváltabbak és alkalmazhatóak a legszélesebb körben, a burkolok nagy része is ezeket használja. Ezek a típusok többféle méretű szárral kaphatóak a különböző lapvastagsághoz. Különböző típusú lapszintezők kompatibilisek és kombinálhatóak is egymással.

Az szélessebb ÉKES lapszintező típusok szinte minden esetben kompatibilisek egymással, ezáltal a legjobban éa a legszélesseb körben használhatóak, és legkedvezőbb ár/érték arányú csomagokat lehet összeállítani.

 

És hogyan számoljam ki mennyi talpelemre van szükség??

Minél nagyobb a burkoló lap mérete, ennek függvényében változik az oldalanként alkalmazandó lapszintező talpelemek darabszáma is. Tökéletes felületet szeretnénk elérni, akkor érdemes figyelembe venni az ajánlott darabszámokat is, de lehet ettől eltérően is használni.

A szükséges mennyiségeket ebből a táblázatból lehet a legkönnyebben meghatározni, a táblázat minden lapszintező termékoldalon megtalálható. Ékből mindig annyira van szükség amennyit a burkoló egy nap alatt felhasznál mert az másnap újra használható. (átlag kb. 3-500db ÉK/nap/burkoló)

 

Mindegyik lapszintező rendszerre igaz, hogy az elhelyezésük több módon is történhet, ezáltal némiképpen spórolni is lehet darabszámon. Legtöbb lapszintezőnél próbacsomagokat is lehet választani, de ha segítségre van szüksége, hívjon minket bátran!  //  +36-202-888-123

Ha szeretné előbb kipróbálni válasszon a próbacsomagok közül. Az ÉKES rendszereket fogó nélkül is ki lehet próbálni!!!

Itt lehet választani a lapszintező csempe és burkolat szintező rendszerek közül.

 

 


Milyen lapokhoz ajánlott és elengedhetetlen a használatuk?

Elsősorban nagyméretű lapokhoz, manapság elterjedt egyre nagyobb méretű burkolólapokhoz ideális a használatuk. Előfordul hogy nagyméretű lapokon szemmel nem látható de minimális görbeség van, illetve a csemperagasztó zsugorodásából is adódhat egyenlőtlenség a ragasztó zsugorodásából adódóan. A lapszintező-rendszerekkel kiküszöbölhetővé válik minden egyenetlenség, a lapok görbesége is minimálisra csökkenthető, megakadályozható a ragasztó száradásából és zsugorodásából adódó egyenetlenség kialakulását is.

A lapszintezőkkel az elvágott lapokat is tökéletesen lehet síkba helyezni, így az egymáshoz rögzített lapok szép sík felületet képeznek, a vágások észrevehetetlenek lesznek.

 


 

És néhány jótanács a választáshoz és használathoz:

 

  • az ékes lapszintezők a legelterjedtebbek, és kompatibilisek egymással
  • a szükséges ragasztó mennyiséget a lapszintező nem helyettesíti
  • ha kell inkább kérjen többféle próbacsomagot, hogy melyiket tudja a legjobban használni az adott burkolathoz
  • oldalfalnál jobb ha fugakereszttel tart fugahézagot, hogy a lapszintező szár ne szoruljon be
  • Ha nem kér tanácsot nem az eladó a hibás :)

 

 


 

 

Ha kérdése van vagy tanácsra van szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken:

Tel:   +36-20-2888-123

vagy e-mail-ben:   info@csempevagoshop.hu

 

Lapszintező, burkolatszintező használata

Lapszintező használata házilag

 

 

Azok az emberek, akik nem igénylik szakember segítségét, mikor a hidegburkolatos helyiségeket alakítják ki, interneten is böngésznek, hogy jobbnál jobb ötleteket szerezzenek, amivel könnyebb, gyorsabb, szebb munkát tudnak kihozni a saját ügyességükkel. Sík, esztétikus lapburkolati megjelenést érhetünk el, ha lapszintezőt használunk, akár házilag is. Ebben segítünk itt, az Otthonkomfort96 Kft.-nél.

 

Gyémánttárcsák száraz és vizes vágáshoz

Általános, vagy speciális építőipari anyagok, csempék vágásához keresünk megfelelő gyémánttárcsát? Lehetőleg olyat, ami hatékony munkát tesz lehetővé megfelelő ár/érték arányban? Rövid bejegyzésünkben a száraz vágáshoz és vizes vágáshoz egyaránt használható gyémánttárcsákat mutatjuk be.


Gyémántszerszámok használata

 

 

 

 

 

feltöltés alatt.....