Ajándékutalvány--Ajándéktermékek


Az ajándékutalvány a hátoldalán lévő KUPONKÓD segítségével 2019.06.30-ig levásárolható oldalunkon! A kuponkódot a kosár oldalon a kupon mezőbe kell beírni és érvényesíteni, és az utalványon lévő összeg levonásra kerül a kosárban a végösszegből!

Bármilyen termékre beváltható a vásárlási utalványon is megtalálható áruházunkban (csempevago-lapszintezo.hu), vagy a Fóti telephelyünkön lévő bemutatóteremben.

Levásárolható az AJÁNDÉKUTALVÁNYON lévő teljes összeg. Mindig a teljes összeg levásárlását kérjük mert az utalványból nem tudunk visszaadni.

Célunk a burkoláshoz kapcsolódóan, a burkolás minden munkafázisához a megfelelő, kíváló és jó gép vagy szerszám biztosítása. Legyen az vágás, fúrás, csiszolás vagy ragasztás, a Csempevágóshop-ban mindig az igényeidnek legmegfelelőbb szerszámot és gépet kínáljuk, vagy gyors beszerzését biztosítjuk.

A gépek és szerszámok mellett a burkoláshoz elengedhetetlen segédanyagokat és kellékeket is beszerezhetsz a lapszintezőktől kezdve a különböző méretű és kialakítású fugakereszteken át egészen a feszültségmentesítőkig.

"Raktáron" jelzett termékek Bemutatótermünkben megtalálhatóak, és azonnal megvásárolhatóak, házhozszállítás esetén 1-2 munkanapon belül kézbesítjük. A nem vásárolható, jelenleg nem elérhető termékek iránt elérhetőségeinken tud érdeklődni!

Legtöbb termékünk elérhető gazdaságos csomagos kiszerelésben, melyeket kedvezőbb áron vásárolhatsz meg, mintha külön-külön raknád a kosoradba a termékeket.

 

 

Ingyenes szállítás 30.000 Ft-tól!

Célunk hogy minden VEVŐ elégedett legyen, olvasd el mit írnak rólunk vásárlóink és csatlakozz közéjük Te is!