Garanciális feltételek

Garanciális feltételek

 

Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk termékeinket, és minden általunk forgalmazott termékre a vonatkozó jogszabályok szerinti jótállást biztosítjuk, az előírások szerinti jótállási feltételek szerint!

A regisztrációhoz kötött jótállás hosszabbitást a termékeknél a (2-3 év stb..) jelöljük. A garancia kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírások szerint a 72 órán belül észlelt és visszajelzett meghibások esetén a gyártó cserére kötelezett! Ebben az esetben a papírokon garanciajegyen kivül, a gyári csomagolás és az összes kiegészítő megléte mindenképpen feltétel. A 72 órán belüli csere csak a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodásokra vonatkozik, és cseréről csak a hivatalos szakszerviz szakvéleménye alapján van lehetőség. Ezért nagyon fontos, hogy a 72 órán belüli meghibásodást azonnal jelentse be a forgalmazó / kereskedő elérhetőségein, vagy a hivatalos szakszerviz elérhetőségein.

Ha garanciális igénye merül fel, mindenképpen az alább felsorolt iratok szükségesek hozzá:

  • A számla és a garanciajegy, ezek megléte nélkül a garanciális javítás nem megoldható.

A garanciális javításokat a gyártók által megadott és szerződött szervízek végzik, a javításokat ott végzik, a címek elérhetőségek ezen az oldalon alul megtalálhatóak. Ez az ügyintézési mód a leggyorsabb.

Ha a garanciális problémával rendelkező terméket hozzánk hozza be, azt a beszállító által megadott szervízbe mi is továbbitani tudjuk, de ez után érdeklődjön előbb telefonon, mivel ez több időt vesz igénybe.

Portósan feladott csomagokat nem tudunk átvenni!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja mindaddig amig a garanciális csere vagy javítás jóvá lesz hagyva. Ha a gyártó szakszerviz jóváhagyta és megállapította, hogy garanciális problémáról van szó, akkor a szállítási költség visszatérítésre kerül.

Ha valamely termékünknél a jótállási idővel kapcsolatban kérdése van akkor keressen minket elérhetőségeinken e-mailben vagy telefonon! --elérhetőségek:.... 

 

Regisztrációhoz kötött garancia hosszabításokat itt lehet regisztrálni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingyenes szállítás 30.000 Ft-tól!