MELYIK LAPSZINTEZŐT VÁLASSZUK

.

Lapszintező rendszer kiválasztásánál feltétlen vegye figyelembe, hogy melyik termék mivel kompatibilis ! Esetleges termék hiánynál itt tud tájékozodni, hogy melyik termékeket mivel lehet helyettesíteni!   részletek itt.......

.


 

A nagy méretű burkolólapok használata egyre elterjedtebb, de hogyan érhetjük el, milyen technikákkal, hogy a burkolt felület hibátlan, tökéletesen sík és fogmentes legyen?

Hibátlan sík burkolatot elkészítéséhez, nagy méretű, élcsiszolt, élvágott lapokhoz elengedhetetlen, a lapszintező burkolólap szintező rendszer használata. A lapszintező, burkolólap szintező rendszer használatával esztétikus egy tökéletesen burkolt sík felületet kaphatunk.

Használatával elkerülhetjük a fogas burkolást, a ragasztó száradása zsugorodása közben fellépő fogasodást, a mostani divatot követő hosszú keskeny lapoknál fellépő minimális gyártási görbeségeket csavarodást korrigálhatjuk. Nem helyettesiti azonban a felületek megfelelő előkészítését, és lehetőség szerint mindig a legjobb rgasztó használatát a megfelelő vastagságban.

Országosan a legszélesebb és legnagyobb választékkal és legkedvezőbb árakkal várunk minden viszonteladót, kivitelezőt, vállalkozót és végfelhasználót.

 

 

Táblázat a szükséges talpelem mennyiség kiszámolásához!

 

 

.

De milyen lapszintezők közül lehet választani??

 

További segédanyagok a tökéletes kivitelezéshez:

.


 

Mire jó, és valóban hasznos a lapszintező, burkolatszintező rendszer??

Lapszintezőknek és burkolatszintezőknek ha szép, sima egyenletes felületet szeretne elérni szinte elengedhetetlen a használatuk. Segítséget ad a a burkolólapok sík felületének tökéletesen beállításához, a nagy méretű lapok gyorsabb elhelyezéséhez, a szintbeli különböző hibák könnyen kiigazíthatóak a lapszintezőkkel a megfelelő síkra, az enyhén görbült lapok egyenessége is javítható kis mértékben.

 

Milyen lapszintező rendszert használjunk?

Lapszintező fajtájának a kiválasztása nagyban függ a burkolandó felületen alkalmazott burkoló lapok vastagságától, méretétől és a burkolandó felülettől is. Minden típusnál megtalálható milyen vastag lapokhoz lehet használni, és milyen nagyságú lapokhoz ajánljuk.

Szinte teljesen mindegy melyik típust választja, ez inkább attól függ ki melyiket tudja kényelmesebben és gyorsabban megszokni és alkalmazni. Több lapszintező típus kapható különböző fugavastagsághoz alkalmas szárral vagy talpelemmel, ez a pontos fugatávolságot és a sík felületet is biztosítja egyben.

A nagy méretű lapokhoz az ÉKES típusok a beváltabbak és alkalmazhatóak a legszélesebb körben, a burkolok nagy része is ezeket használja. Ezek a típusok többféle méretű szárral kaphatóak a különböző lapvastagsághoz. Különböző típusú lapszintezők kompatibilisek és kombinálhatóak is egymással.

Az szélessebb ÉKES lapszintező típusok szinte minden esetben kompatibilisek egymással, ezáltal a legjobban éa a legszélesseb körben használhatóak, és legkedvezőbb ár/érték arányú csomagokat lehet összeállítani.

 

És hogyan számoljam ki mennyi talpelemre van szükség??

Minél nagyobb a burkoló lap mérete, ennek függvényében változik az oldalanként alkalmazandó lapszintező talpelemek darabszáma is. Tökéletes felületet szeretnénk elérni, akkor érdemes figyelembe venni az ajánlott darabszámokat is, de lehet ettől eltérően is használni.

A szükséges mennyiségeket ebből a táblázatból lehet a legkönnyebben meghatározni, a táblázat minden lapszintező termékoldalon megtalálható. Ékből/csavaros fejből mindig annyira van szükség amennyi egy nap alatt felhasználásra kerül, mert az másnap újra használható. (átlag kb. 2-500db ÉK vagy csavaros fej/nap/-ez függ a lapmérettől és a felület tagoltságától is.)

 

Mindegyik lapszintező rendszerre igaz, hogy az elhelyezésük több módon is történhet, ezáltal némiképpen spórolni is lehet darabszámon. Ha segítségre van szüksége, hívjon minket bátran!  //  +36-202-888-123

Az ÉKES rendszereket fogó nélkül is ki lehet próbálni!!!

Itt lehet választani a lapszintező csempe és burkolat szintező rendszerek közül.

 

 


Milyen lapokhoz ajánlott és elengedhetetlen a használatuk?

Elsősorban nagyméretű lapokhoz, manapság elterjedt egyre nagyobb méretű burkolólapokhoz ideális a használatuk. Előfordul hogy nagyméretű lapokon szemmel nem látható de minimális görbeség van, illetve a csemperagasztó zsugorodásából is adódhat egyenlőtlenség a ragasztó zsugorodásából adódóan. A lapszintező-rendszerekkel kiküszöbölhetővé válik minden egyenetlenség, a lapok görbesége is minimálisra csökkenthető, megakadályozható a ragasztó száradásából és zsugorodásából adódó egyenetlenség kialakulását is.

A lapszintezőkkel az elvágott lapokat is tökéletesen lehet síkba helyezni, így az egymáshoz rögzített lapok szép sík felületet képeznek, a vágások észrevehetetlenek lesznek.

 


 

És néhány jótanács a választáshoz és használathoz:

 

  • az nagy ékes lapszintezők a legelterjedtebbek, és általában kompatibilisek egymással
  • a szükséges ragasztó mennyiséget a lapszintező nem helyettesíti
  • ha kell inkább kérjen tanácsot, hogy melyiket tudja a legjobban használni az adott burkolathoz
  • oldalfalnál jobb ha fugakereszttel tart fugahézagot, hogy a lapszintező szár ne szoruljon be
  • HA NEM KÉR TANÁCSOT NEM AZ ELADÓ A HIBÁS  :)

 

 


 

 

Ha kérdése van vagy tanácsra van szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken:

Tel:   +36-20-2888-123

vagy e-mail-ben:   info@csempevagoshop.hu

 

Ingyenes szállítás 30.000 Ft-tól!