Tippek, szakmai cikkek

Munkavédelmi eszközök a dolgozók megóvásáért

Legyen szó bármilyen jellegű fizikai vagy szellemi aktivitásról, a dolgozók testi épségénél semmi sem lehet fontosabb. Ezért nemcsak indokolt, hanem bizonyos esetekben egyenesen kötelező is a munkavédelmi eszközök használata.

 

Lapszintező használata házilag

 

 

Azok az emberek, akik nem igénylik szakember segítségét, mikor a hidegburkolatos helyiségeket alakítják ki, interneten is böngésznek, hogy jobbnál jobb ötleteket szerezzenek, amivel könnyebb, gyorsabb, szebb munkát tudnak kihozni a saját ügyességükkel. Sík, esztétikus lapburkolati megjelenést érhetünk el, ha lapszintezőt használunk, akár házilag is. Ebben segítünk itt, az Otthonkomfort96 Kft.-nél.

 

Általános, vagy speciális építőipari anyagok, csempék vágásához keresünk megfelelő gyémánttárcsát? Lehetőleg olyat, ami hatékony munkát tesz lehetővé megfelelő ár/érték arányban? Rövid bejegyzésünkben a száraz vágáshoz és vizes vágáshoz egyaránt használható gyémánttárcsákat mutatjuk be.

Minden, amit a csempe és burkolólap élcsiszolásáról, illetve az élképzésről tudni érdemes

 

Gyakorta felmerülő kérdés, hogy a sarokcsiszolóval vagy akár a csempevágóval történő munkavégzés következtében keletkező vágott élek tökéletesítését hogyan érdemes végezni. A cél értelemszerűen annak elérése, hogy egy gyárilag igényesen megmunkált élhez lehetőleg minél inkább hasonlítson a végeredmény. Rövid cikkünkben a csempék és burkolólapok élcsiszolásáról, valamint az élképzésről írunk pár szót.

Útmutató a csempevágók választásához és használatához

 

Akár saját célra otthonunkban, akár a munkánk során szeretnénk a különféle színes és változatos kerámia lapokból és burkoló lapokból szemre is tetszetős, dekoratív padlót vagy burkolatot létrehozni, ahhoz a lapok precíz lerakása mellett bizonyos esetekben azok vágását is meg kell oldanunk. Ehhez a feladathoz mindenképp szükségünk lesz egy megfelelő csempevágó szerszámra, aminek a használatát is érdemes elsajátítani valamilyen útmutató vagy egy kedves, hozzáértő ismerős segítségével. Üzletünkben ill. webáruházunkban széles választékot biztosítunk.

 

 

Burkoló eszközök

 

A hidegburkolatok kialakításához vannak olyan burkoló eszközök, melyek megvásárlása, használata elengedhetetlen. Akadnak továbbá más, speciálisabb eszközök, amelyek megléte segíteni fogja a burkolói munkát. Nézzük, melyek ezek.

Ha profi szinten dolgozunk, vagy nagy munkákat végzünk, akkor akadnak olyan speciális gépek, amelyek megvásárlásával, netán bérlésével segítjük a munkánk minőségét, sebességét. Mai témánk a burkoló eszközök témakörét járja át, itt az Otthonkomfort 96 Kft.-nél.

A hidegburkolatok lerakása évszázadok óta ismert és alkalmazott tevékenység. Bármilyen rendeltetése legyen a helyiségnek, amit burkolni szeretnénk, először is írjunk egy listát, hogy milyen burkoló eszközökre lehet szükségünk. Az általunk fontosnak vélt eszközöket csoportosítva említjük meg úgy, hogy a legszükségesebbeknél pár szóban le is írjuk a funkciójukat.

Ingyenes szállítás 30.000 Ft-tól!